Alle actuele aanbiedingen van Berg en Berg Hillegom.

We vinden het fijn om jou als klant regelmatig te laten profiteren van onze aanbiedingen. Hieronder vind je alle lopende acties op een rij. Wil je meer weten over een bepaalde actie? Lees dan verder op de specifieke actiepagina. Wil je de meest recente acties als eerste ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Luxaflex® Shutters. Dagje wellness kado.

Maak kennis met de nieuwe Shutter collectie van Luxaflex®. Met hun tijdloze ontwerp en mogelijkheden passen Shutters bij veel interieurstijlen en -smaken. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende lamelbreedtes en met afzonderlijk bedienbare panelen.

Luxaflex® Powerview® Hub 100 euro korting

Houd je van gemak en comfort? Dan is PowerView® Automation ideaal. Hiermee bedien je je raambekleding eenvoudig met je smartphone, tablet of afstandsbediening. De Hub zorgt voor de connectie tussen de raambekleding en je apparaten. Je ontvangt nu 100 euro korting op de Powerview® Hub!

Luxaflex® zonwering 4e kado

Op zoek naar mooie, slimme en praktische raamoplossingen? Profiteer dan nu tijdens de Luxaflex® Adviesweken en ontvang de 4e kado! Luxaflex® Plissé en Duette® Shades, Horizontale en Houten Jaloezieën en Horren. Combineren mag!

Persoonlijk interieuradvies op maat

Personal information
Vereist
Vereist
Vereist
E-mail
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Other details
Vereist
Vereist
Vereist

Ik ga akkoord met het privacybeleid

Ja, ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen